Companie

       MICROTECH ELECTRONIC ofera o paleta larga de servicii profesionale in domeniile Networking, Electroalimentare, Computere si Software, Supraveghere Video, Alarme si Control Acces, si isi propune imbunatatirea permanenta a calitatii acestora si dezvoltarea colaborarii cu companii care asigura servicii complementare.

       Impreuna cu partenerii, MICROTECH ELECTRONIC participa la realizarea de infrastructuri informatice inteligente (Electroalimentare, Retele, sisteme integrate LAN/WAN/MAN), solutii de comunicatii (mail, internet, VPN, tunelling,...) bazate pe servere Linux si Microsoft.

        MICROTECH ELECTRONIC SRL  s-a infiintat in anul 1996. Compania si-a inceput activitatea cu asamblari de sisteme PC, servicii post-vanzare si suport tehnic pentru calculatoare personale. In toamna anului 1997 am devenit INTEL Product Integrator (IPI #22321) si am inceput asamblarea de PC-uri sub propria noastra marca - "MICROTECH"  - folosind componente consacrate prin performanta de la Intel, IBM, Western Digital, Seagate, Philips, ATI, nVidia si alti mari producatori.

      Proiectam si instalam retele structurate complexe, voce-date-video cablu UTP, FTP, SFTP de categoria 5, 5e, 6, 7, fibra optica, conectori si patch panels produse de Panduit, Teldor si Alcatel.

      Compania se concentreaza in elaborarea de solutii pentru intreprinderile mici si mijlocii. A obtinut Certificarea Intel Product Integrator, Microsoft Partener Comercial si Microsoft System Builder, folosind cu licenta toata gama de produse si aplicatii de la acesti producatori.


    MICROTECH ELECTRONIC promoveaza pe piata din Romania si reprezinta cu profesionalism prin echipa sa de experti tehnici in electroalimentare de peste 18 ani, urmatorii producatori:

        - Gigantul japonez SHOWA DENKO, pentru acumulatori VRLA– CSB Energy Technology.

        - Gigantul american CUMMINS Power Generation, pentru grupuri electrogene Standby Diesel de la 17KVA la 3000KVA.

        - Gigantul chinez din telecomunicatii HUAWEI, pentru Infrastructura Energetica Data Center (Container Data Center, Modular Data Center Infrastructure).

        Asiguram service in garantie si postgarantie, mentenanta predictiva, preventiva si corectiva pentru UPS-uri OnLine Dubla Conversie VFI si grupuri electrogene cu motor Diesel orice marca.

        Echipa de ingineri si tehnicieni de la Centrul de Service are experienta de lucru indelungata. Inginerii de service sunt specializati la centrele de instruire ale fabricantilor reprezentati de-a lungul anilor, in tara si strainatate.


 


CERTIFICARI

 

CERTIFICARI INTEL & MICROSOFT


Certificat intel product integrator

Certificat intel accelerate

Certificat intel asociat member

Certificat intel business network

Certificat intel business network II

Certificat intel chanel conference

Certificat intel chanel partener

Certificat intel conference I

Certificat intel chanel conference II

Certificat intel E-business Network

Certificat intel Evolve & Solve

Certificat intel integrator

Certificat intel One Generation Ahead

Certificat intel prepare for take off

Certificat intel training business network

Certificat Microsoft partener

CERTIFICARI  PERSONAL

Certificat AT&T SYSTEM

Certificat training iris

Certificat UNIX

Certificat administrare UNIX

Certificat Microsoft

Certificat Microsoft

CERTIFICARI SUPRAVEGHERE VIDEO 

Certificat Sisteme monitorizare si alarme anti-efractie

Supliment Descriptiv sisteme de supraveghere video

Supliment Descriptiv Sisteme complexe de alarmare

 CERTIFICARI ISO

Sistemul de Management al Calitatii

Sistemul de Management al Securitatii Informatiei