DVR Standalone 4 canale DAHUA DVR5104-H

DVR Standalone 4 canale DAHUA DVR5104-H

335 lei Adauga in cos
Distribuie pe facebook
DVR Standalone 4 canale DAHUA DVR5104-H

In aria sistemelor de securitate, aparatul video analogic a fost inlocuit de recorderele video digitale mai ales in ariile ce necesita monitorizare video si inregistrare, DVR-urile oferind o multime de avantaje fata de sistemele video analogice (VCR). Piata sistemelor de securitate a evoluat in mai multe segmente pentru sistemele DVR, amintind aici DVR-uri incorporate, hibride, si DVR-uri bazate pe PC, toate acestea avand nevoie de toate elementele esentiale de captare audio si video, de exemplu: conversie analog - digital, compresie, playback, si network streaming.

DVR Full D1 4 camere DAHUA DVR5104H este identic cu modelul DAHUA DVR5104. In plus dispune de : 1 intrare si 1 iesire audio RCA (pentru conectarea unui microfon), 1 iesire video HDMI (pentru conectarea televizoarelor de generatie noua), interfarata PTZ 485 pentru actionarea camerelor mobile PTZ.
Permite vizualizarea camerelor prin Internet de pe orice calculator sau direct de pe telefonul tau mobil smartphone (iPhone, iPad, Android, Windows Phone) si prezinta o calitate excelenta a imaginii.