Cablari retele

Cablare structurata

               Va oferim proiectarea si realizarea de infrastructuri de retea si telecomunicatii LAN/WAN, retele TCP/IP, conectivitate Internet si Intranet, cablare structurata date-voce-video, pe fibra optica sau cabluri de cupru, testarea, certificarea de categorie, intretinerea si asigurarea garantiei de 20 de ani (pentru componentele pasive) si a service-ului pentru retele conform standardelor internationale actuale.

 

                 Sistemul de cablare structurata este fundatia peste care sunt construite retelele de calculatoare. Conform definitiei Webster un sistem de cablare structurat este un ansamblu sau o combinatie de lucruri sau parti ce formeaza un complex sau un intreg unitar acoperind o zona ce include cladiri, terenuri si alte dependinte. Lucrurile sau partile la care se refera Webster reprezinta cablarea - mediul de transmisie realizat fie din perechi torsadate din cupru, fie din fibra optica, intr-o topologie stea, magistrala, inel, etc., realizand comunicarea echipamentelor intr-o retea, retea ce poate fi un LAN, un sistem de telefonie sau de securitate. Ansamblul ce formeaza un complex sau un intreg unitar este sistemul. Sistemul leaga cablarile impreuna folosind diverse componente de interconectare: conectori, elemente de imbinare, panouri de conectare si alte mecanisme de legatura.

                In trecut, sistemele de cablare erau instalate numai dupa ce toate echipamentele de retea erau instalate, si erau alese dupa tehnologia de retea utilizata. Si cum tehnologia, hardware-ul si software-ul au evoluat de la an la an, sistemul de cablare a trebuit schimbat pentru a se adapta noilor tehnologii. Dupa instalarea sistemului de cablare si conectarea echipamentelor active, rezultatul este un sistem complet si functional. Un sistem de cablare structurat bine proiectat si realizat prezinta avantajul ca odata finalizat el este capabil sa accepte orice fel de echipamente active si sa poata transporta date prin orice standard de transmisie (Ethernet, ATM, Token Ring). Acesta este unul din motivele principale pentru dezvoltarea standardelor pentru cablari de telecomunicatii, standarde care guverneaza proiectarea si instalarea sistemele de cablare structurate de azi. Comparativ cu timpul scurt de viata al tehnologiilor hardware-ului si software-ului, timpul de viata al aceastei infrastructuri de cablare este de asteptat sa depaseasca 10 ani.

                Microtech Electronic are experienta necesara in proiectarea si realizarea de infrastructuri de retea si telecomunicatii LAN/WAN, retele TCP/IP, conectivitate Internet si Intranet, cablare structurata date-voce-video, pe fibra optica sau cabluri de cupru. Testarea, certificarea, intretinerea si asigurarea garantiei de 1, 5, 10, 15, 20 de ani si a service-ului post garantie pentru retele se asigura conform standardelor internationale actuale.

 

Mentenata retea structurata

               Microtech Electronic va ofera servicii de monitorizare si intretinere permanenta, asigurand securitate sporita, identificarea problemelor serviciilor dumneavoastra si solutionarea acestora, realizarea de back-up-uri si redactarea de rapoarte lunare care sa descrie calitatea serviciilor.

Monitorizarea se face de la distanta, prin legaturi VPN, fara a slabi securitatea sistemului sau afecta performantele acestuia. Confidentialitatea datelor intre noi si dumneavoastra este completa.

Posibilitatea de monitorizazare a retelei si serviciilor acesteia exista atat pe platforma Windows, cat si Unix/Linux, esentiale fiind protocoalele si serviciile utilizate, prezente intr-o gama foarte bogata.

Cablare structurata Panduit

Panduit este un dezvoltator si furnizor de clasa mondiala da soluti de varf ,care ajuta clientul sa optimizeze infrastructura fizica prin simplificare, dexteritate si eficienta operationala.

Solutiile bazate pe indrastructura fizica unificata (UPI) PANDUIT ofera intreprinderilor posibilitatea de conectare, manageament si automatizare a sistemelor de comunicatii, tehnica de calcul, alimentare, control si securitate, pentru o baza de afaceri unificata, mai inteligenta.

Relatiile solide cu liderii in tehnologie, completate cu personalul din toata lumea si serviciile de asistenta egala fac ca Panduit sa constituie un partener de valoare si de incredere pentru Dumneavoastra.

Fata de alti producatori de echipamente pentru cablare: Legrand si Panduit au reusit sa se detaseze prin calitate si designul oferit.

 

Servicii

- service pentru echipamentele comercializate.
- consultanta ├«n probleme de hardware/software
- configurare si instalare de echipamente
- ├«ntretinere si suport hardware/software
- proiectare de retele
- trasarea si structurarea de cabluri de retea
- upgrade, mutari, reinstalari si completari de configuratii
- instalare si integrare LAN-uri
- solutii antivirus si devirusari de sisteme
- servicii de recuperare de date si sisteme